Translate

niedziela, 6 lipca 2014

Batoniki Musli

Super sprawa z tymi batonikami. 
Jednak co domowe, to domowe!
Podaję składniki, których ja użyłam.


Co trzeba?

50 g otrębów/płatków owsianych
50 g suszonej żurawiny
50 g rodzynek
50 g pestek słonecznika
50 g sezamu
50 g mąki pełnoziarnistej
50 g posiekanych orzechów włoskich
50 g wiórków kokosowych
50 g jogurtu naturalnego
2 jajka
40 g cukru

Co i jak?

Wszystkie składniki wymieszać i nakładać warstwę 1 cm na blaszkę, wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 20 minut w 180 stopniach.
Przestudzić, pokroić i wcinać.
Smacznego!



1 komentarz:

  1. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń